Over Avontuur Games
NetSpelletjes is de plek om gratis online avontuur spelletjes te spelen op internet. Of je nu een Mike Tyson fan bent die van boxen houdt, of meer een fan van Sylvester Stallone actie spellen, je vindt een heus arsenaal op deze game site.

Alle spelletjes kun je gratis spelen en zijn voorzien van een rating en een uitleg. Op deze manier hoef je niet eerst zelf te ontdekken hoe een spel precies werkt – maar kun je meteen aan de slag. Ook kun je zelf feedback achterlaten, waardoor andere spelers jou ervaring kunnen meenemen in de keuze.

Verschillende soorten spelletjes

Bij NetSpelletjes, zul je verschillende soorten online games aantreffen. Zo kun je kiezen uit race en avontuur spellen, zoals bijvoorbeeld X Speed. In dit spel, bestuur je een eigen vliegtuig tussen de de bergen. Het gaat allemaal om snelheid en precisie in dit spannende spelletje. Ook leuk, is bijvoorbeeld een motorcross spel, waarbij je allerlei spannende stunts en moves kunt uitvoeren.

Zoals je al ziet, tref je dus niet alleen maar avontuur spellen aan. Heb je een topscore gehaald of ben je helemaal weg van een spel? Deel het dan met je vrienden en laat ze zien wat je in huis hebt!

Sitemap | Adverteren | Contact | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2001 - 2015 NetSpelletjes