NetSpelletjes Blog
Ben jij een echte online spelletjes fan? Dan wil je natuurlijk op de hoogte blijven van het laatst nieuws. Op deze pagina lees je diverse tips & trucs die je leven als gamer een stuk eenvoudiger maken.. Heb je een tip of suggestie? Neem dan even contact met ons op!
Wordt pro-gamer met deze 8 tips
Gamen is van ver gekomen, sinds de eerste dagen van Pong, Duck Hunt en natuurlijk niet te vergeten: Pac-Man. Toen bestond een competitie uit niet meer dan het behalen van een topscore in de lokale friettent of video hal. Tegenwoordig zijn er diverse toernooien, waar spelers enorme (geld) prijzen kunnen winnen als ze de eerste plek behalen. Dit heeft er voor gezorgd dat steeds meer gamers proberen om professioneel gamer te worden.


Je hebt nu dan ook professional-gamers vanuit de hele wereld, die met elkaar de strijd aan gaan. Soms lopen de prijzen wel in de miljoenen euro's. Gamen is een serieuze zaak. Dus...

Lees het hele artikel..
5 voorspellingen voor spelletjes in 2016
Het spelen van online spelletjes is al erg ver gekomen in een zeer korte tijd. 30 jaar geleden, bestonden er natuurlijk nog geen Playstation of Xbox. Ook waren er nog geen GameBoy, geen Nintendo 64 en tot aan het begin van 1990 was er zelfs nog geen internet.

Tegenwoordig is er echter een groot en ruim aanbod van spellen dat je kan spelen. Dit op een nog groter aantal van verschillende apparaten waarop je ze kan spelen. En dit aantal gaat alleen maar omhoog. Zodoende hebben we dus onze glazen bol er eens bij gepakt en gekeken naar het jaar 2016. Zo zijn we tot vijf belangrijke voorspellingen gekomen over de toekomst van het gamen.

Games zullen generaties overstijgen

De tijd waarin alleen kinderen op de k...

Lees het hele artikel..
Hoe beter te worden in elke video game
Je leest het goed. Gefeliciteerd. Je hebt dit artikel gevonden! Het is de zogenoemde heilige graal voor gamers. De bijbel vol uitleg en het geheim om beter te worden met elk online spelletje. Ben dus erg voorzichtig en bedachtzaam met wie je dit artikel deelt. Inmiddels zijn er 3 auteurs vermist geraakt na bijdrage aan dit stuk. Bewaar deze kennis dus goed, je bezit hierna immers de kennis om een grootmeester der online games te worden. Gebruik deze kracht verstandig.

Train je duimen

Er zit niet zoveel verschil tussen nerds en sporters als je zou denken. Beide groepen, staan vaak uren te wachten, gekl...

Lees het hele artikel..

Sitemap | Adverteren | Contact | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2001 - 2023 NetSpelletjes